L’EuroQuartet Barcelona es troba amb en PHILIP GLASS

Philip Glass y EuroQuartet Barcelona

El passat 27 d’abril els membres d’EQ BCN vam tenir la oportunitat d’assistir a la prova de so de la “Philip Glass Band” que estava de gira europea a la Ciutat Condal i poder coneixe’ls en persona. L’acte va tenir lloc al Palau de la Música Catalana. Va ser una molt bona ocasió per a conèixer en persona al gran mestre Philip Glass. És una de les principals figures del corrent minimalista que domina encara avui bona part de la música nord-americana i un compositor que es caracteritza per tal d’ésser un punt de referència per a molts artistes contemporanis. Per aquest motiu l’EQ BCN no podia faltar a la cita.

La “Philip Glass Band “estava formada per tres instrumentistes de vent entre els quals destaquen saxos i flautes, i dues teclistes al costat del propi Glass que també va prendre seient darrere d’un teclat. Ens va encantar compartir el moment de la sessió de fotos amb el cèlebre músic i compositor minimalista amb el qual vam mantenir una simpàtica xerrada sobre els gustos musicals del nostre quartet. El mateix Glass ens va aconsellar que descobríssim una de les seves obres preferides, el Quartet n.5! Així que seguirem el seu consell i molt aviat ens hi posarem mans a l’obra!

Va haver-hi una altra sorpresa: la Linda, una de les teclistes se’ns va acostar i ens va regalar les partitures per a quartet de corda que ella mateixa va compondre. Ens va fer molta il•lusió! Va ser un amable gest haver-se interessat per nosaltres, l’EQ BCN.

En fi, després de les fotos, xerrades i autògrafs en una tarda que difícilment oblidarem us deixem amb algunes de les nostres fotos.